Sve kategorije
HENTEK

Početna> Vijesti

HENTEK CAT razvija Kina i strana tržišta i gradi pod-fabriku u Dezhouu, Šandong

Vrijeme: 2022-12-02 Hits: 55

HENTEK CAT Environmental Protection Technology Co., Ltd., član Ningbo Auto Parts Industry Association, je profesionalna kompanija koja se bavi istraživanjem i razvojem katalizatora za kontrolu emisije zagađivača (tretman repnog gasa) u oblasti motornih vozila i proizvodnja kaše i trosmjernih katalizatora. Kompanija je već dugi niz godina duboko uključena u oblast tretmana ostataka gasa, fokusirajući se na istraživanje i razvoj, proizvodnju i marketing trosmerne suspenzije katalizatora. Zbog specifičnosti ove podijeljene industrije, Kaite Environmental Protection pridaje veliki značaj osnovnim istraživanjima, stekla je niz nezavisnih prava intelektualne svojine, ima osnovne tehnologije i konkurentima je nije lako oponašati i jedinstvena je u industriji.

图片 1

Kineska auto industrija je prošla kroz nekoliko faza razvoja i sada je na vodećoj poziciji u svijetu. Godišnja proizvodnja, prodaja i vlasništvo automobila postali su prvi u svijetu. Brzi razvoj industrije donio je poboljšanja u živote kineskog naroda, ali je također donio ogroman pritisak na zaštitu okoliša. Zemlja je sukcesivno predložila "Projekat Plavo nebo" i pokrenula "Oluju zaštite životne sredine", obećavajući da će implementirati upravljanje životnom sredinom uz razvoj privrede. HENTEK CAT tehnologija zaštite životne sredine nastala je u tu svrhu, ukazujući na tri glavne bolne tačke na automobilskom tržištu, a istovremeno ulažući napore u pravcu OEM-a motornih vozila, popravke i modifikacije na tržištu i paralelno uvezenih vozila koja zadovoljavaju Nacionalni VI emisioni standardi. Sva vozila koja ne zadovoljavaju nacionalne VI standarde emisije su uključena u uslugu.

图片 2

U skladu s principom poslovanja tamo gdje je tržište, u isto vrijeme, kako bi se riješio problem nedostatka zemlje i podržavanja pritiska u Ningbou, HENTEK CAT Environmental Protection je uspostavio tri proizvodne baze širom zemlje sa Ningboom kao centrom i četiri proizvoda. Sveobuhvatna laboratorija, centar za istraživanje i razvoj. Razvijen u Ningbou, Nanjingu, Shandongu i Tianjinu, postao je osnovno preduzeće u podijeljenoj industriji trosmjerne katalitičke suspenzije za obradu ispušnih plinova motornih vozila. Trenutno, postojeći proizvodi kompanije su u potpunosti ispunili zahtjeve Nacionalnog VI standarda, te se pripremaju za Nacionalni VII standard.

图片 3

Dana 28. novembra 2021., Kaite Environmental Protection Technology Co., Ltd. održala je "2021 Technical Exchange Seminar of Kaite Environmental Protection Technology Co., Ltd." u industrijskom klasteru trosmjernog katalizatora u Dezhouu, Shandong. Čelnici lokalnih vlasti i stručnjaci iz industrije bili su pozvani na događaj. Učestvovalo je skoro 200 ljudi i kupaca. Udruženje autodijelova Ningboa, kao roditelj Kaite Environmental Protection Technology, pozvano je da na događaju da glavni izvještaj o "Razvoj i izgradnji klastera industrije automobila i dijelova Ningbo", predstavljajući razvoj i buduće trendove Ningbo automobilske industrije i industrije dijelova. Učesnici su pozdravili izvještaj i uspješno preporučili Ningbo Automobile and Parts Industry i Ningbo Kaite Environmental Protection Technology Co., Ltd. vanjskom svijetu. Osim toga, govor na skupu je održao Liu Jinzhen, direktor Ekonomskog i informacionog biroa okruga Ningjin, Dezhou, provincija Shandong, a u cijelom procesu je učestvovao i He Jin, ekonomski savjetnik Vlade okruga Shandong Gaotang. Stručnjak za upravljanje M stanicama Liu Shuxin, stručnjak za linijske usluge za industrijski lanac Xu Zhonghua i generalni direktor Rong Yongbo iz Kaite Environmental Protection Technology također su podijelili svoje teme sa svima tokom događaja.

图片 4

Kao domaćin, Yuan Xinming, generalni direktor Shandong Dezhou Yifeng Environmental Protection Co., Ltd., naveo je svo osoblje na dosta priprema i usluga za događaj. Želeo bih da vam se zahvalim.

图片 5

Vruće kategorije