Sve kategorije
HENTEK

Početna> O nama

Profil kompanije

HENTEK CAT je visokotehnološko preduzeće specijalizovano za istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i srodne tehničke usluge katalizatora za kontrolu emisije zagađujućih materija iz motornih vozila. Sa vodećom osnovnom tehnologijom, snažnom sposobnošću istraživanja i razvoja, bogatim iskustvom u primjeni proizvoda i sposobnošću vitke proizvodnje i upravljanja kvalitetom, možemo klijentima pružiti isplative proizvode i usluge koji zadovoljavaju strože standarde emisija EURO IV, EURO V, EURO VI .

Preduzeće ima tim sa stručnjacima koji se bave istraživanjem i razvojem tehnologije katalizatora, pripremom proizvodnje i tehničkim uslugama dugi niz godina kao jezgrom, zapošljava niz doktorskih predavača i profesora kao tehničku podršku i ostvaruje saradnju na univerzitetima u industriji (IUR) sa koledž hemije Pekinškog univerziteta za aeronautiku i astronautiku, kako bi se pružila pouzdana tehnička podrška za razvoj i primjenu proizvoda na međunarodnom i domaćem naprednom nivou. Catalyst, osnovna komponenta automobilskog trosmjernog katalizatora, ovladao je tehnologijom potpunog poboljšanja aktivnosti katalizatora i smanjenja sadržaja plemenitih metala kroz tehnički proboj odjela za istraživanje i razvoj kompanije. Kompanija uzima profesionalnost, integritet, iskrenost i efikasnost kao svoju poslovnu filozofiju.

Nakon godina istraživanja, s vodećom osnovnom tehnologijom, jakim mogućnostima istraživanja i razvoja, visokokvalitetnom postprodajnom uslugom i iskustvom upravljanja i rada različitih projekata, kompanija nastoji izgraditi najprofesionalniji i vrhunski profesionalni tim u Kini. Kompanija pridaje veliki značaj izgradnji tima talenata, formuliše detaljne planove obuke za zaposlene i pruža prostor za razvoj talenata i prikaz talenata.

Tvornički ekran

Potvrde

1
2
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3

Tehnologija proizvodnje

Vruće kategorije